Skip to content

Mogelijkheden van BrightWork project management op SharePoint

Heeft uw organisatie nood aan een flexibel platform voor het opvolgen van projecten, zowel binnen als buiten de organisatie? Biedt uw bestaande project management oplossing te weinig flexibiliteit, bijvoorbeeld door het gebrek aan integratiemogelijkheden met SharePoint? Verliezen uw medewerkers tijd door het handmatig versturen van status updates van uw projecten? Ontdek dan de SharePoint Project Management tool van BrightWork.

Brightwork project report

Waarom project management met BrightWork op SharePoint?

  • Eenvoudig te configureren best-practice templates
  • Automatische rapportage
  • Templates voor Portfolio Management, Project Management en Werk Management
  • Cognit is BrightWork partner
  • Nederlandstalige template beschikbaar

De SharePoint project management applicatie van BrightWork is een portaalsite ontworpen voor organisaties die kleine tot middelgrote projecten willen beheren binnen één omgeving. Het snel opzetten van projecten, projectoverzicht en tracking van activiteiten, problemen en tijdsbesteding zijn slechts enkele mogelijkheden.

Ongeacht of u interne projecten of externe projecten voor klanten opvolgt, de BrightWork Project management portal is ontworpen zodat het team zich kan focussen op het project en niet de administratieve activiteiten errond. Project managers kunnen in één overzicht de status van verscheidene projecten zien en per project alle taken, problemen, tijdsregistraties, email correspondentie en documenten opvragen. Teamleden op hun beurt kunnen hun taken, documenten en eventuele problemen opvolgen op één centraal dashboard.

Brightwork new releaseBrightwork is een SharePoint-project management applicatie die tal van best-practice templates en geavanceerde rapporten omvat.

BrightWork project management biedt nu takenplanning, verbeterde rapportage en ongelimiteerde projecten.

De mogelijkheden van BrightWork ontdekken?

Project opvolging

De project metrics lijst laat u toe om alle projectgerelateerde statistieken te bekijken in rapporten, tabellen en web parts. Het geeft u en andere projectverantwoordelijken een snelle en objectieve kijk op de voortgang van een project met onder andere een overzicht van openstaande punten, de algemene gezondheid van het project en taken die reeds verlopen zijn. SharePoint project management biedt bovendien meteen toegang tot alle bestanden waar u en uw team aan samenwerken.

Brightwork project opvolging

Elk departement (bijvoorbeeld marketing, ontwikkeling) kan een eigen subset van projecten hebben en de bijbehorende rapporten bekijken.

Brightwork hierarchie

Status rapporten

BrightWork biedt live rapportages en laat u toe om een momentopname van de huidige project status vast te leggen. Zo houdt u eenvoudig de evolutie van het project bij en kan u later terugblikken naar specifieke data binnen de projectplanning.

brightwork status report

Als BrightWork partner zorgde Cognit voor de Nederlandstalige project management templates. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek of demo.

De mogelijkheden van BrightWork ontdekken?

Gerelateerde artikels

Sharepoint tot een succes maken? Deze 7 vragen moet u vooraf beantwoorden

Dit zijn zaken waar ik tegenwoordig specifiek rekening mee houd. Het vergroot de kans op succes voor alle betrokken partijen.

Sharepoint, een goede keuze als document management systeem voor uw onderneming?

Dag na dag groeit de hoeveelheid content binnen uw organisatie. Is uw organisatie erop voorzien om deze content overzichtelijk te beheren?