Bedrijfsprocessen stroomlijnen

TIJDSWINST en verhoogde efficiëntie

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen

Door traditionele bedrijfsprocessen te digitaliseren kan u de operationele efficiëntie aanzienlijk verhogen. 

In elke organisatie leven er nog tal van manuele processen met heel wat tijdsverlies en mogelijk ook fouten tot gevolg. Laat daarom de technologie voor u werken. Pak tijdrovende manuele processen aan en automatiseer ze met PowerApps en Workflows.  

De voordelen zijn divers: hogere operationele efficiëntie, lagere kosten, grotere klanttevredenheid en een verminderde papiermassa en storagekost. 

optimaliseer2

4 voordelen van geautomatiseerde processen

Stroomlijn processen, win tijd

Of u nu onnodige en tijdsverslindende stappen wil wegnemen, werkprocessen wil standaardiseren, of data centraal bewaren en analyseren: met geautomatiseerde workflows zorgt u voor een continue procesverbetering binnen uw organisatie. Microsoft SharePoint biedt hiervoor met Microsoft Forms, PowerApps en Power Automate het geschikte platform. 

Wilt u nog verder gaan met je automatisering dan kunnen oplossingen als Nintex een antwoord bieden. 

Van proof-of-concept naar tijdswinst 

Om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, moet u ze eerst in kaart brengen. Lees onze blogpost om u alvast op weg te helpen. 

Uiteraard kunnen we u helpen bij het analyseren en ontwerpen van uw huidige business processen. 

Dankzij proceduretemplates en automatische goedkeurings- en revisie processen kunnen medewerkers van AZ Damiaan sneller de juiste procedures aanmaken en terugvinden. Zo kunnen zij meer tijd spenderen aan kwaliteitsvolle zorg.

Samen uw bedrijfsprocessen onder de loep nemen?