Power Platform

maak snel bedrijfsapplicaties, betere processen en data dashboards

Zet fantastische ideeën om
in krachtige oplossingen

De snelle ontwikkelingen binnen de IT hebben een grote digitale transformatie op gang gebracht. Organisaties zien vandaag heel wat kansen om die nieuwe mogelijkheden te benutten en zich zo beter te positioneren in hun markt. De focus ligt vaak op informatievoorziening, verhoging van de productiviteit, betere klantenservice en het sneller naar de markt kunnen brengen van producten en diensten.

Eén voor één zaken waar het low-code Power Platform van Microsoft een grote rol in kan spelen. Dit innovatieplatform brengt proces automatisering, app development, analytics en nieuwe technologieën als chatbots, AI en robotisering in één oplossing.

Het Power Platform bestaat daarvoor uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents. Krachtige applicaties op zich, maar de grootste kracht zit hem in de som van de afzonderlijke delen. Verbind ze onderling (met Office 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps) en bouw zo complete bedrijfsoplossingen.

Wilt u graag eens sparren over de mogelijkheden van het Power Platform voor uw organisatie?

Complete bedrijfsoplossingen

Power Platform onderdelen

De hoeveelheid data binnen onze organisaties neemt alleen maar toe. Neem betere, onderbouwde besluiten door een beter inzicht in die data. Power BI stelt u in staat om handige dashboards hiervoor te maken.

Een grote productiviteitswinst kan gerealiseerd worden door processen te optimaliseren. Identificeer tijdrovende, repetitieve taken en stroomlijn deze dankzij Power Automate.

power automate

Heeft u een idee om een zakelijke uitdaging op te lossen, bijvoorbeeld de informatievoorziening naar uw mensen die op de baan zijn? Dankzij Power Apps zet u die ideeën snel om in een bedrijfsoplossing.

power apps

Worden uw medewerkers overstelpt met vragen? Intelligente chatbots kunnen een deel van dat werk overnemen om een betere dienstverlening te bekomen. Het low-code Power Virtual Agents platform laat je toe om snel je eigen chatbot oplossing op te zetten.

power virtual agents

Low-code: schakel sneller dan je concullega's

Voordelen van het Power Platform

Speel snel in op veranderingen

Hou altijd
de controle

Connecteer alles
wat er toe doet

Power Platform specialist nodig?
 Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek