Skip to content

Onze aanpak

Help uw bedrijf groeien dankzij digitalisering

Don't wait for things to happen,
make it happen

make it happen

Stilstaan is achteruitgaan. Dat is vandaag, in een wereld waar technologie razendsnel evolueert, meer dan ooit een feit. 

Organisaties in zowat alle sectoren benutten inmiddels – elk naar hun mogelijkheden – de kracht van digitalisering. Wie vasthield aan oude gewoontes en technologieën ziet concurrenten voor zich uitlopen, heeft moeite om nieuwe mensen aan te trekken en mist unieke kansen.

Waar wacht u nog op?

Cognit maakt van uw medewerkers helden. Helden zijn betrokken en gemotiveerde medewerkers die uitblinken in hun job, doordat ze over de juiste – moderne technologieën beschikken om efficiënt samen te werken, waardevolle inzichten op te doen en tijdrovende taken te elimineren.  

Voor zo’n traject gaan we niet over één nacht ijs maar hanteren we een bewezen stappenplan.

Slimmer werken in 4 stappen

READY
Elk project start met een kennismaking waarbij we uw huidige situatie en noden in kaart brengen. 
We maken u wegwijs in de voor jou relevante innovatieve technieken en organiseren workshops met de betrokken teams. In deze fase leggen we ook enkele success metrics vast.
READY
SET
Tijdens een solution design brengen we de bestaande situatie en mogelijke oplossingen gedetailleerd in kaart. Zo heeft u een perfect beeld van waar u vandaag staat en hoe u morgen meer resultaat kan behalen.
SET
GO
De implementatie gebeurt in vooraf beschreven fases. Zo houdt u steeds de vinger op de pols. Bij elke fase hoort een oplevering en evaluatie. Dankzij die agile aanpak waarbij elke fase zijn planning, analyse, ontwerp, tests en documentatie heeft, ziet u snel resultaat én stuurt u bij indien nodig.
GO
Sustain
Na de oplevering van het project volgt een traject van nazorg. Allereerst zorgen we voor een vlotte adoptie bij alle betrokken medewerkers, via training en support. Daarnaast meten we of de vooropgestelde success metrics behaald worden en doen we aanbevelingen voor verdere optimalisaties.
Sustain

Realisaties

The proof is in the pudding

AZ Delta
AZ Delta
Project management en project portfolio management

We beschikken nu over een totaaloverzicht van onze projecten, wat een veel efficiëntere en transparantere opvolging mogelijk maakt.
An Degroote
Projectbeheerder
#SharePoint #projectmanagement #project portfolio #BrightWork
HHLier
H.-Hart Ziekenhuis
Centrale zoekmotor voor SharePoint en iProva

Het gebruiksvriendelijke aspect was zeer belangrijk voor ons. Het intranet is nu een grote overzichtelijke inkomhal waar we onmiddellijk tussen verschillende programma’s kunnen schakelen.
Johan Engels
Verantwoordelijke iProva
#SharePoint #iProva #infoland integration kit #involv intranet #teams #sharegate #governance
extensa
Extensa
Organigram binnen SharePoint

Door de sterke groei van de organisatie ontstond de nood aan een organigram en duidelijkheid over de verschillende functies en rollen binnen Extensa. We integreerden daarom een who-is-who en organigram.
Jean-Claude Fruit
Finance Project Manager (a.i.)
#AzureActiveDirectory #SharePointFramework #SharePointOnline #SPFX #Typexript
pwc
PWC
Koppeling tussen Intranet op SharePoint en Website

Als collaboratie experts hebben we voor pwc de integratie en communicatie tussen hun intranet en website tot stand gebracht.
#SharePoint Web Parts #Business Connectivity Services #SharePoint Server
stichting delacroix
Stichting Delacroix
Opzetten datastructuur en migratie van bestanden naar SharePoint Online

Het belangrijkste van al: jullie leefden zich in in onze situatie, waardoor er ook voor ons aspecten boven kwamen waar ik zelf nog niet aan had gedacht.
Debbie L'Homme
Communications and event coördinator
#SharePoint Online, #Migratie, #DMS
damart
Damart
Oplossing voor interne evaluatie, DMS, intranet, startpunt van de dag, integratie met tijdsregistratie

Hier komt meer tekst en uitleg
Gert Tanssens
HR-partner
#Involv intranet #DMS #LMS #training platform
extensa
Extensa
Migratie naar SharePoint Online

Op de traditionele fileserver bij Extensa bleken veel dubbele bestanden te staan. Dat zorgde geregeld voor tijdverlies. We migreerden alle data naar een document management systeem in SharePoint Online en integreerden de oplossing met Microsoft Teams
Jean-Claude Fruit
Finance Project Manager (a.i.)
#DMS #Teams #SharePointOnline
olv-logo
OLV Aalst
Analyse en installatie van SharePoint oplossing

Voor het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis te Aalst hebben we een SharePoint 2010 oplossing geanalyseerd, gedebugged, geïnstallerd en gedocumenteerd.
Steven Creve
CIO
#DMS #LMS #training platform
Etap lighting
Etap Lighting
Intranet en kwaliteitshandboek

Er werd bij Etap Lighting teveel gewerkt in silo's met tijdverlies tot gevolg. Eén snel en gemakkelijk intranet voor alle arbeiders en bedienden én een kwaliteitshandboek zorgen voor een efficiëntere samenwerking
Paul Vandenbril
Network manager
#Involv intranet #QMS #PowerApps #SharePointOnline #PID
hill-dickinson
Hill Dickinson
Intranet oplossing

Hill Dickinson was op zoek naar een oplossing om medewerkers wereldwijd effiënt en veilig te laten samenwerken. De organisatie was hiervoor op zoek naar een snelle en veilige oplossing. Het Involv intranet op Office 365 bleek voor hen de ideale oplossing.
Helen Joy Lee
#Involv #Intranet #TeamSites #CorporateBranding
extensa
Extensa
Microsoft Teams training

Na de uitrol van Microsoft Teams binnen Extensa werd een training voorzien voor alle gebruikers, zodat men op een uniforme en efficënte manier kan werken met Teams.
Jean-Claude Fruit
Finance Project Manager (a.i.)
#Teams #Inspiratiesessies #Trainingen

Heeft u een uitdaging voor ons? 
Contacteer ons voor een gesprek