Met de komst van SharePoint 2013 is het voor organisaties interessanter geworden om SharePoint niet enkel als intranet in te schakelen, maar ook voor de externe website.

Een website op basis van SharePoint 2013 kan voor verschillende scenario's interessant blijken voor uw organisatie:

  1. Uw organisatie maakt reeds gebruik van SharePoint. U heeft daardoor geen extra licentie nodig en geniet een aanzienlijk voordeel wat betreft ondersteuning, onderhoud, traning en gebruikers adoptatie.
  2. Uw website is content georiënteerd.
  3. U wil extranet functionaliteiten toevoegen aan uw site.

Herkent u zich in één van bovenstaande items? Dan biedt een SharePoint Web Content Management Systeem enkele unieke voordelen voor u.
Ook qua gebruiksgemak en technische mogelijkheden kan SharePoint wedijveren met andere populaire CMS systemen.

Design flexibiliteit, klaar voor mobiel gebruik

Cogn-it kan het design voor uw website volledig op maat maken. Het design kan volledig responsive opgemaakt worden zodat deze ook perfect weergegeven wordt op mobiele apparaten.


Voorbeelden van SharePoint Designs:

sharepoint design 1 sharepoint design 2 sharepoint design 3

Website structuur

De structuur en navigatie van uw website kan volledig naar wens uitgetekend worden. Sedert SharePoint 2013 is deze niet meer afhankelijk van de structuur van uw documentenbibliotheek waardoor u uw website voor de bezoeker zo overzichtelijk mogelijk kan maken. De gewenste content kan naar wens weergegeven worden op verschillende plaatsen binnen de website.

SEO optimalisatie

Uw SharePoint website is niet alleen gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers, maar ook voor de zoekmachines. Microsoft integreerde de belangrijkste SEO factoren, zoals SEO vriendelijke URLS, XML sitemaps en robots.txt bestand.

Zoeken en personalisatie

SharePoint draait helemaal rond content. Dankzij het indexeren ervan met de nodige metadata kan dynamisch informatie getoond worden aan de bezoeker. Dit kan bijvoorbeeld op basis van SharePoint Analytics of gebruikersinformatie die opgeslagen werd als metadata.

SharePoint app model

Apps in SharePoint 2013 zijn kleine, eenvoudig te gebruiken applicaties die tegemoet komen aan specifieke noden van u of uw bezoeker. Zo biedt u steeds de juiste functionaliteiten, zonder het gebruik onnodig gecompliceerd te maken.

De voordelen van SharePoint WCMS voor uw organisatie

Cogn-it heeft met zijn jarenlange ervaring in de ontwikkeling en ondersteuning van SharePoint de evolutie van dichtbij kunnen volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat een website op basis van SharePoint 2013, naast een SharePoint intranet, een grote meerwaarde zal betekenen voor uw onderneming.

Uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact op met Cognt via info@cognit.be of 02 669 05 80 om de mogelijkheden voor uw onderneming in kaart te brengen.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.