De klok rond eenvoudig en efficiënt in team werken

sharepoint hostingMet SharePoint Hosting voorziet u uw organisatie van een kwalitatief en betrouwbaar privaat netwerk. Via dit geavanceerde intranet werken uw medewerkers efficiënt samen en vinden en delen ze vlot heel wat nuttige informatie en dat vanaf €5 per maand per gebruiker.

Voordelen van SharePoint hosting

Samenwerken is de motor voor innovatie. In heel wat ondernemingen wordt er projectmatig gewerkt. Om deze projecten tot een goed einde te brengen moet er worden samengewerkt. Die samenwerking omvat de uitwisseling van adressen, afbeeldingen, faxen, documenten en andere informatie. In plaats van deze via e-mail te versturen kunt u deze documenten delen via een intranet.

Geen installatie of onderhoud

De volledige SharePoint omgeving draait op beveiligde servers in de cloud. Dit impliceert dat u zelf geen installatie of onderhoud moet verrichten. Bijgevolg kunt u zich beter concentreren op uw core-business. SharePoint extern hosten biedt heel wat bijkomende voordelen zoals backup, redundante verbindingen, gratis helpdesk, anti-virus en anti-spam filters, etc.

Overal ter wereld toegang tot uw documenten

Met SharePoint hosting bewaart u al uw documenten op één centrale omgeving. Dit betekent dat u waar ook ter wereld via elke internetverbinding toegang hebt tot uw documenten. Bent u dus op bezoek bij een klant, dan kunt u op eenvoudige wijze de nodige documenten raadplegen en bewerken.

SharePoint hosting: Lage instapdrempel en mogelijkheid tot upgraden op elk moment

Doordat u niet hoeft te investeren in hardware en software, en zijn lage instapdrempel, wordt dit product toegankelijk voor heel wat kleine bedrijven. De schijfruimte alsook de gebruikers laat u meegroeien met het succes van uw bedrijf.

Productiviteit verhogen door centralisatie

U koppelt eenvoudig verschillende modules (kalender, takenbeheer, blogs, wiki's, enquêtes, evenementorganisatie, ...) aan elkaar. Door deze centralisatie creëert u een vertrouwde omgeving en maakt u een koppeling met andere toepassingen en technologieën. Hierdoor verhoogt u de productiviteit binnen uw onderneming. Tevens stimuleert u op die manier teamwerk. Doordat gebruikers sneller vinden wat ze zoeken, beleven ze meer plezier aan hun werk.

Eenvoudig delen van kerngegevens over uw bedrijf

Het is mogelijk om bepaalde bedrijfsdata op het intranet te plaatsen die veelvuldig worden gebruikt. Op die manier vermijdt u dat u er met verschillende versies moet worden gewerkt. Concreet voorbeeld: stel dat u in sommige documenten uw klantenaantal en referenties wilt opgeven. Door deze te plaatsen op de SharePoint site beschikt iedere SharePoint medewerker over de meest recente gegevens. Bovendien is voorzien dat u deze teksten in meerdere talen kunt bewaren.

Alle informatie gecentraliseerd en beschikbaar voor iedereen

SharePoint rangschikt uw informatie op maat. U kiest zelf welke informatie voor wie of welk project zichtbaar is door middel van rechten toe te kennen. Op die manier worden alle documenten, afbeeldingen, contactgegevens, favorieten,... toegekend aan de juiste doelgroep. Deze groep kan dan samenwerken aan één document of bestanden, zonder elkaars werk te overschrijven. De functie versioning zorgt ervoor dat er twee versies ontstaan die elkaar niet overlappen.

Informatie verdelen, ook buiten het bedrijf

Met SharePoint hosting is het zelf mogelijk om informatie te delen met externen, bvb. uw klanten of leveranciers. U bepaalt zelf op welk niveau deze externen toegang hebben en welke documenten ze kunnen raadplegen (bvb. catalogi en gebruikershandleidingen).

 

Vragen over SharePoint Hosting?

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.