SharePoint in Brussel; Cognit is de referentie in de streek.

Worden in uw onderneming nog vaak documenten doorgestuurd via mail, externe schijven en online opslag tools? Dan bent u het er vast mee eens dat er veel tijd verloren gaat met het opzoeken van de correcte, laatste versies van de bestanden. En u bent niet alleen, heel wat bedrijven gebruiken nog steeds deze verouderde methode. Ook zij verliezen dagelijks tijd en geld.

SharePoint Brussel: Document management en veel meer

SharePoint zorgt ervoor dat u de samenwerking tussen uw werknemers en zelfs partijen van buitenaf voortaan vlotter laat verlopen. Het SharePoint platform biedt een uitgebreid document management systeem dat u toelaat om documenten te beheren, beveiligen en te delen, zowel intern als extern. Voortaan werken uw medewerkers samen aan 1 versie van een bestand zodat geen cruciale informatie meer verloren gaat onder een berg oude e-mails en u bepaalt zelf welke bestanden externe partijen te zien krijgen.
Dankzij het versiebeheer behoudt u steeds de controle over de wijzigingen die gebeuren aan de bestanden en kan u steeds terugschakelen indien nodig. Een uitgebreide zoekfunctie met handige metadata zorgt ervoor dat u uw documenten in geen tijd terugvindt.

Niet alleen documenten zijn centraal beschikbaar voor alle medewerkers, maar ook kalenders, taakbeheer, blogs, wiki's, enquêtes en dergelijke krijgen hun plaats in de SharePoint omgeving. Daardoor wordt de SharePoint interface al snel het beginpunt van de collaboratie tussen al uw medewerkers. Dankzij de intuïtieve interface die gebaseerd is op de welgekende Microsoft Office producten, hebben zij weinig moeite om de functies te ontdekken en zij kunnen voortaan bestanden openen vanaf eender welke locatie of computer, rechtstreeks via de browser.

Wil u meer ontdekken over SharePoint en de specifieke mogelijkheden voor uw onderneming? cognit verzorgde reeds verschillende implementaties van SharePoint in Brussel en omstreken.

SharePoint Brussel en regio: de oplossing voor kleine én grote ondernemingenSharePoint Brussel

Kiest u voor SharePoint, dan hoeft u geen éénmalige investering te doen voor hardware of software. U betaalt namelijk een klein, vast bedrag per maand dat alles omvat: opslag, updates, beveiliging, onderhoud, ... en dit door professionele Microsoft partners. Dankzij de schaalbaarheid van de dienst is deze geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Bent u op zoek naar 'SharePoint Brussel', dan doet u er goed aan om contact op te nemen met cognit. cognit is dé referenties in Brussel en omgeving voor succesvolle SharePoint implementaties. Vertel ons uw behoeften en wij vertalen deze samen met u naar een systeem op maat van u en uw onderneming. 

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.