Heel wat van de middelgrote ondernemingen in België zijn gegroeid uit een kleine onderneming. Met die groei wordt er veelal heel wat aandacht besteed aan de “core business” en het stroomlijnen van de bijbehorende processen. Aan de interne processen wordt er weliswaar doorgaans minder aandacht besteed aangezien de organisatie toch groeit en vooruit wil.

Weliswaar sleept de organisatie telkens meer en meer ballast mee. Tijdverlies binnen organisaties wordt vaak veroorzaakt door:

  • Het onnodig heen en weer mailen van documenten
  • Het lang zoeken of niet terugvinden van belangrijke informatie
  • Het sorteren van de vele dubbele en verschillende versies van een bestand
  • Het decentraal bewaren van documenten
  • Het gebruik van vele verschillende applicaties

Een tijdswinst van 5 minuten per dag per persoon dankzij SharePoint resulteert in een organisatie met 50 medewerkers in een jaarlijkse tijdswinst van meer dan 1000 manuren!

Middelgrote ondernemingen hebben nog niet de complexe organisatiestructuur van een grote onderneming en kunnen daardoor met een kleinere investering heel snel resultaten boeken. Wilt u ontdekken waar de mogelijkheden van SharePoint liggen voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact op met onze experts!

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.