Steeds meer dossiers in de advocatuur worden gedigitaliseerd, met het oog op een gebruiksvriendelijke manier van werken waar informatie snel en probleemloos opgezocht kan worden. Toch vertonen traditionele document management systemen vaak tekortkomingen, vooral wat betreft integraties met andere softwarepakketten.

Office 365 en SharePoint worden omwille van de flexibiliteit op het vlak van integraties daarom steeds vaker naar voor geschoven. Maar er zijn meer redenen waarom advocaten en hun partners kiezen voor SharePoint;

  • Documenten kunnen vlot gedeeld worden intern, maar ook extern, bijvoorbeeld met cliënten
  • Het platform is mobiel vriendelijk, documenten raadplegen kan altijd en overal
  • De krachtige zoekmotor maakt het mogelijk om documenten snel op te zoeken met behulp van kernwoorden of filters
  • Interessante prijsstelling
  • Workflows laten toe om bepaalde documenten automatisch tussen verschillende personen te routeren, bijvoorbeeld in het geval van een goedkeuringsproces.
  • Office 365 en SharePoint zijn bovenal gebruiksvriendelijk dankzij de ondersteuning voor de volledige Office suite.

Advocatenkantoren hoeven vandaag niet meer te investeren in eigen hardware met alle daarmee gepaard gaande kosten maar beschikken nu voor een klein bedrag over schaalbare software en hardware capaciteit. Zo komt de focus in de advocatuur weer te liggen waar hij hoort: Bij de cliënt.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.