Verloopt de communicatie tussen uw bestuursleden vaak via of e-mail of zelfs schriftelijk, waardoor informatie vaak moeilijk terug te vinden is? Zijn verslagen van bestuursvergaderingen, relevante documenten en kalenders nergens centraal beschikbaar? Biedt uw huidige oplossing geen ondersteuning voor mobiele apparaten?
sharepoint board portal screenshot
  • Office 365 of SharePoint 2013 Server oplossing
  • Beheer bestuursvergaderingen, documenten en taken
  • Aankondigingen, nieuws en social media integratie
  • Volledige ondersteuning voor mobiele toestellen en tablets

Globalisering, een grotere competitieve druk en het toenemende tempo waarin bedrijven evolueren doen het werk voor het bestuur toenemen. Vandaag vindt een groot deel van het werk van het bestuur plaats tijdens, maar ook tussen de meetings. Het SharePoint platform kan ingezet worden om de efficiëntie te verhogen dankzij betere communicatie.

De SharePoint portaalsite voor Raad van Bestuur maakt gebruik van SharePoint's beveiliging, gebruiksgemak en document management mogelijkheden om aan de noden van het moderne bestuur tegemoet te komen. Via de applicatie kunnen (onder andere) meetings ingepland worden, taken toegekend worden en aanwezigheden opgevolgd worden. Er is tevens een service systeem waar leden van het bestuur en comité ondersteuningsaanvragen kunnen indienen bij de beheerder. De status van deze aanvragen kan vervolgens via de portaalsite opgevolgd worden.
Documenten zoals best practices, verslagen, agenda’s, voorschriften en procedures kunnen toegevoegd worden aan documentenbibliotheken, waarna een link verstuurd kan worden naar de bestuursleden. Het uitprinten en versturen van hele stapels papier is daardoor overbodig.

De SharePoint portaalsite voor Raad van Bestuur biedt leden van het bestuur en comité een perfect platform om samen te werken en biedt daarnaast toegang tot de laatste aankondigingen, nieuws uit de industrie en zelfs twitter feeds. Door gebruik te maken van SharePoints’ rechtenstructuur kan inhoud; zoals vertrouwelijke verslagen; toegewezen worden aan bepaalde groepen. Op de dashboard pagina zien bestuursleden de laatste informatie omtrent vergaderingen, documenten en discussies die relevant zijn voor hen. Al die informatie kan overigens via een veilige web verbinding opgevraagd worden op mobiele toestellen.

De SharePoint portaalsite voor Raad van Bestuur is geschikt voor non -profit organisaties, onderwijsinstellingen, lokaal bestuur en grote ondernemingen. Het biedt bestuurders een beter overzicht, vereenvoudigt de samenwerking en stroomlijnt de communicatie met de nodige aandacht voor informatiebeveiliging.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.