In 2007 hebben de zaakvoerders van Aikona en Techne, respectievelijk Dhr. Tim Bogemans en Dhr. Walter Van Hecke, besloten de krachten te bundelen en samen Cognit op te richten.

Als snel kreeg Cognit de opdracht binnen om de samenwerking binnen een grote hospitalengroep in Antwerpen te optimaliseren en zo kwam de bal aan het rollen. Ondertussen heeft Cognit al tal van mooie projecten en namen op haar palmares.

Cognit streeft elke dag naar volgende waarden

 • Haalbare en meetbare doelen

Alle aangeboden oplossingen zijn oplossingen op maat. Kiezen voor out-of-the-box oplossingen is namelijk steeds kiezen voor compromissen, waardoor de meerwaarde beperkt blijft. Dankzij onze ervaring en ons uitgebreid partnerwerk kunnen we steeds de meeste geschikte oplossing op basis van uw behoeften aanbieden.

 • Snelle en flexibele dienstverlening

Onze oplossingen en diensten zitten verweven in de dagdagelijkse activiteiten van organisaties. Ze moeten daarom snel inzetbaar en flexibel aanpasbaar zijn.

 • Kwalitatief en gebruiksvriendelijk

De oplossingen en dienstverlening die we aan cliënten aanbieden, zijn kwalitatief dankzij intensief onderzoek en opgebouwde ervaring alsook gebruiksvriendelijk dankzij de oprechte wil om iedereen van de beste oplossing te voorzien. Wij zijn er ons van bewust dat een integratie van een samenwerkingstool pas geslaagd is wanneer deze door de hele organisatie omarmt wordt.

 • Onze missie

Cognit wil organisaties helpen efficiënter met hun informatie om te gaan, te communiceren en samen te werken door:

 • Totaaloplossingen aan te bieden op maat van de behoeften van de organisatie
 • Technologieën met elkaar te laten communiceren om tot één totaaloplossing te komen
 • De onderlinge communicatie te verbeteren
 • Samen te werken op een transparante basis
 • Garanties te bieden op vlak van kwaliteit, effectiviteit en stabiliteit
 • Samen een plan van aanpak met gedetailleerde deliverables op te stellen in overleg met alle partijen.
 • Te focussen op het eindresultaat en het doel van onze cliënten en niet op de problemen

Onze werkwijze

Ons doel is om organisaties te helpen efficiënter met hun informatie om te gaan, de samenwerking te verbeteren en beter te communiceren. Omdat uw organisatie uniek is hanteren we een bewezen stappenplan.

1. Planning

Een goede planning, bestaande uit duidelijke deliverables, vormt de basis voor een vlotte samenwerking. U weet precies wat u mag verwachten en wanneer u het mag verwachten.

2. Analyse

Bij aanvang van het project is het belangrijk te weten waar u naartoe wil, en waar u vandaag staat. Tijdens een grondige analyse brengen we uw bestaande systemen en werkwijze in kaart. Deze koppelen we vervolgens aan uw beoogde doelen.

3. Ontwerp

Gedurende de uitvoering van uw project blijft u in rechtstreeks contact met uw projectverantwoordelijke binnen Cognit. Hij rapporteert over de project status en u kan ten allen tijde bijsturen indien nodig.

4. Oplevering

Na uitvoerig testen van het eindresultaat wordt het project opgeleverd. We voorzien hier meteen de nodige kennisoverdracht zodat u uw systemen ten volle kan benutten.

5. Diensten

Onze dienstverlening stopt niet na oplevering. U kan steeds op onze specialisten beroep doen voor bijkomende training, support en ontwikkeling.

Contacteer ons voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in om met ons contact op te nemen
We bespreken graag uw plannen en stellen een vrijblijvende offerte op

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.