Logo left HGCogn-IT migreerde voor Hendrix Genetics, een fokkerij met wereldwijd meer dan 3000 medewerkers, in het tweede kwartaal van 2012 de bestaande SharePoint 2007 omgeving naar SharePoint 2010. Daarnaast ontwikkelen we SharePoint oplossingen op maat voor de hele groep en adviseren we in de configuratie en het gebruik van SharePoint.

 


 

logo Meyvaert

Na het uitvoeren van een functionele en technische analyse heeft Cogn-IT het sales business proces geanalyseerd en in kaart gebracht. Vervolgens werd Microsoft CRM 2011 Online (beschikbaar binnen Office365) uitgerold en aangepast aan de bestaande processen binnen de organisatie om zodoende de oplossing laagdrempelig te houden voor de sales verantwoordelijken.

 


 

zna logo

Al jarenlang is Cogn-IT verantwoordelijk voor de collaboratie en de automatisering van processen binnen het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.

 


 

bnp-logo

Als ervaren SharePoint developers & business analisten ondersteunen en begeleiden we een team van junior developers op een SharePoint 2010 project.

 


 

pwc logo

Als collaboratie experts hebben we voor pwc de integratie en communicatie tussen hun intranet en website tot stand gebracht.

 


 

olv logo

Voor het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis te Aalst hebben we een SharePoint 2010 oplossing geanalyseerd, gedebugged, geïnstallerd en gedocumenteerd.

 


 

logo-3wplus

Cogn-IT heeft in samenwerking met Techne IT Solutions de migratie van de bestaande infrastructuur (SharePoint 2010 en Exchange 2010) naar Office365, het online platform van Microsoft, uitgevoerd. Dankzij een handige tool ontwikkeld door Cogn-IT kan 3WPlus gelijktijdig honderden bestanden uploaden naar Office365 en verrijken met informatie.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.