Het is algemeen geweten dat we binnen Office 365 veel meer kunnen dan enkel mailen en chatten.

Office 365 omvat meer dan 20 applicaties, waarom gebruiken we ze dan niet allemaal?
Het antwoord is simpel: Je kan ze pas gaan gebruiken wanneer je weet wat elke applicatie doet en hoe ze jouw dagelijks werk eenvoudiger maakt.

Office-365-apps 1

De boodschap is: just start to Office 365!

Beginnen met Office 365

Alle begin is natuurlijk moeilijk, dat is niet anders met office 365. Door de grote hoeveelheid aan applicaties zijn er maar weinig organisaties die alle mogelijkheden echt kennen. Veel medewerkers gebruiken dan ook alternatieve tools voor zaken die perfect binnen het Office 365 pakket mogelijk zijn. Dat zorgt voor heel wat kopzorgen voor de IT-verantwoordelijke die de verschillende tools amper kan bijhouden, laat staan de data die over die tools verspreid is.

Organisaties die Office 365 goed gebruiken boeken geweldige resultaten en hetzelfde is mogelijk voor jou;

  • Je dagelijkse efficiëntie en inzichten zullen sterk verbeteren door de juiste applicaties te gebruiken waardoor je elke dag minder tijd zal verliezen met de triviale zaken.
  • De tijdswinst is niet alleen een effect op jou werk maar ook op dat van alle collega's, het inzicht in wat er zich binnen de organisatie afspeelt zal niet alleen de productiviteit doen stijgen maar ook de collegialiteit en communicatie.
  • Iedereen in de organisatie wordt gestimuleerd om efficiënter te werken!

Waarom Office 365?

Waarom zou je de applicaties binnen office 365 gebruiken? Wat zijn de voordelen ervan?

De eerste en meteen de belangrijkste reden waarom men met office 365 moet beginnen is omdat het het dagelijks werk heel wat makkelijker maakt.

Bovendien betalen de meeste organisaties er vandaag al voor! Staan je e-mails in de Cloud? Maak je gebruik van Skype for Business? Sla je bestanden op in Onedrive? Dan is de kans heel groot dat je al betaalt voor alle Office 365 functionaliteiten.

Efficiënter werken heeft daarnaast als voordeel dat je je meer kan focussen op de dingen die je graag doet en die een grote meerwaarde betekenen voor de organisatie.

Wil je de apps alvast leren kennen, herbekijk dan de webinar die we laatst gaven:

Waarom Start to Office 365 met Cognit?

Sinds 2007 verbetert Cognit de interne communicatie en processen binnen organisaties. Sinds 2011 met een sterke focus op office 365.
Heel wat organisaties hebben vandaag weinig of geen ervaring met de applicaties binnen Office 365 en zitten dan ook met heel wat vragen.

Onze stap-voor-stap aanpak zorgt ervoor dat de verschillende applicaties en mogelijkheden van Office 365 aan bod komen en vormt de basis voor alle verdere Office 365 ideeën.

Begin nu met Office 365 samen met Cognit! We helpen je de efficiëntie binnen je organisatie verhogen volgens deze bewezen stappen;

  • We starten met een inspiratiesessie voor jou en je collega's, zodat je de verschillende apps en hun mogelijkheden ontdekt
  • We selecteren samen met jou de Office 365 apps die de grootste impact zullen hebben op de efficiëntie binnen jouw organisatie
  • We ondersteunen jou met de integratie van de tools binnen je bestaande systemen
  • We trainen je gebruikers voor een optimaal rendement

Start to Office 365!

Elke organisatie is anders, we werken daarom steeds met pakketten op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor een adviesgesprek.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

 

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.