Heeft uw organisatie nood aan een platform voor het consistent opvolgen van kwaliteitsprocessen? Verliezen uw medewerkers tijd met het opzoeken van documenten, doordat deze verspreid staan op verschillende file servers, programma's of mailboxen? Heeft het management te weinig zicht op de status van de kwaliteitsprocessen?

SharePoint-kwaliteitscontrole
 • Office 365 of SharePoint 2013 Server oplossing
 • Portaalsite voor het beheer van kwaliteitsprocessen
 • Beheer doelstellingen, problemen, audits en bijbehorende acties
 • Ingebouwde, configureerbare workflows voor kwaliteitsbeheer / kwaliteitscontrole

De SharePoint Quality Management portal is een unieke oplossing die een eenvoudig kader biedt voor het beheer van kwaliteitsprocessen zoals doelstellingen, problemen, audits en de bijbehorende acties en activiteiten (plan-do-check-act). Het is een oplossing om de kwaliteit van uw diensten en/of producten te meten en optimaliseren. Het ingebouwde dashboard geeft doelstellingen, audits, acties en de daarmee verbonden achterstallige taken of problemen weer.

Quality Management in SharePoint helpt u het gehele kwaliteitsproces opvolgen:

 • Bepaal uw doelstellingen en actieplan (Plan); betrokken medewerkers krijgen automatisch een melding van de gekoppelde acties, activiteiten en gerelateerde documenten.
 • Monitor activiteiten (Do); alle gerelateerde activiteiten zoals gesprekken, e-mails, taken en gebeurtenissen kunnen opgevolgd worden. Dankzij een koppeling met Outlook kunnen gebruikers hun Outlook mails kopiëren of een probleem loggen aan de hand van een ontvangen e-mail om dit binnen Quality Assurance voor SharePoint te kunnen opvolgen.
 • Plan audits in (Check): kwaliteitsaudits worden ingepland in de gedeelde agenda zodat betrokken medewerkers automatisch op de hoogte worden gebracht. Medewerkers kunnen rapporten keuren en audit-gerelateerde acties en activiteiten traceren. De controle pagina verzamelt alle gegevens met betrekking tot de audits en de follow-up acties en activiteiten.
 • Volg op (Act); genereer in een muisklik rapporten (spreadsheets of grafieken) die u bijvoorbeeld tijdens de eerstkomende vergadering kan gebruiken om de vorderingen te bespreken. Het ingebouwde dashboard toont real-time statistieken van uw kwaliteitsscore en ook eindgebruikers kunnen eenvoudig geavanceerde rapporten genereren.

Quality Management voor SharePoint is gebaseerd op de standaard functies zoals SharePoint document management: classificeer uw documenten met metadata, beheer verschillende versies, ontvang een waarschuwing wanneer een nieuw document toegevoegd wordt en maak goedkeuringsworkflows aan.

Workflows kunnen ook ingezet worden voor het automatiseren van kwaliteitsprocessen. Zo kunnen taken of meldingen toegewezen worden aan betrokken medewerkers wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Meer weten over SharePoint Quality Management? Contacteer ons!

View the embedded image gallery online at:
https://www.cognit.be/nl/oplossingen/kwaliteit#sigProIdea1f9a5b81
CTA aanvraag
 1. CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

  Wenst u aanvullende informatie of een vrijblijvend gesprek? Gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
  Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
 5. Bericht
  Invalid Input
 6. Gelieve bovenstaande "recaptcha" correct in te vullen

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.

 
demo

SharePoint demo
 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. bedrijfsnaam*
  Gelieve uw bedrijsnaam in te vullen
 5. Functie*
 6. Gewenste demo*
  Invalid Input
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Gelieve bovenstaande "recaptcha" correct in te vullen
 9. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Privacy beleid

Download de beginners handleiding voor SharePoint en Office 365

mockup-handleiding-S

SharePoint handleiding
 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Privacy beleid