intranetDe voorbije 10 jaar was Cognit betrokken bij projecten om de samenwerking te verbeteren bij middelgrote en grote organisaties. De kennis die we over de jaren heen hebben opgedaan is nu gebundeld in een kant-en-klaar intranet, dat binnen het uur uitgerold is binnen uw organisatie.

Maak kennis met involv, het intra- en extranet van de toekomst, gebouwd op Office 365.

Ontdek involv

Verliezen uw medewerkers tijd door het opzoeken van informatie die verstuurd werd via mail? Circuleren er verschillende versies van één document? Verloopt het indien van service aanvragen via verschillende formulieren, telefoon of e-mail waardoor uw interne diensten (HR, Helpdesk, ...) extra belast wordt?

  • Office 365 of Server oplossing
  • Centrale portal voor kennisdeling en service aanvragen naar interne diensten
  • Ingebouwde, configureerbare workflow voor het keuren van aanvragen

Het SharePoint intranet vormt uw SharePoint omgeving om tot een 'self-service' portaal voor medewerkers. De applicatie is ontworpen om uw medewerkers meer zelfvoorzienend te maken en de gewenste bedrijfsprocessen te automatiseren en verkorten. Uw medewerkers kunnen zich daardoor meer focussen op hun taken waardoor de productiviteit binnen de organisatie vergroot. 

Daarenboven vermindert het aantal telefoons en e-mails voor de interne werking (zoals HR, IT, administratie en andere) dankzij het automatiseren van service aanvragen.Vragen worden sneller beantwoord en dat terwijl er een beter overzicht kan behouden worden.

Het SharePoint intranet biedt toegang tot vaak gebruikte toepassingen als tijdsregistraties, kostendeclaraties, verlofaanvragen en reservaties van vergaderruimtes of materiaal. Medewerkers kunnen deze formulieren vanuit een centraal portaal indienen en de status ervan op elk ogenblik bekijken. Elk formulier is gekoppeld aan een goedkeuringsproces door het management en rapportage per departement, zowel de medewerkers als de managers ontvangen status updates via e-mail.

Daarnaast vinden medewerkers er ook voor hen relevante informatie terug, het is een portaal voor het delen van nieuws, kennis, documenten, social networking activiteit, berichten vanuit het management, een forum en een blog. Nieuwe medewerkers kunnen binnen het SharePoint intranet bijvoorbeeld het organisatiebeleid, procedures, een overzicht van vaak gestelde vragen en contactgegevens van alle medewerkers terugvinden. Dankzij een optionele integratie met Skype voor Business worden meteen locatie en beschikbaarheid van de collega's weergegeven.

Het SharePoint intranet portaal is tijdbesparend voor zowel medewerkers, die al de informatie op 1 centraal punt terugvinden en niet langer zelf de status van hun aanvragen hoeven op te volgen, als voor de ondersteunende diensten, die aanvragen op een uniforme manier ontvangen en de status makkelijk kunnen opvolgen.

Ontdek de mogelijkheden van involv.

Bekijk alle features

Screenshots

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.