Hebben uw HR medewerkers niet altijd en overal toegang tot de vereiste informatie? Verloopt het inwerken van nieuwe medewerkers niet consistent?Is informatie over medewerkers en sollicitanten niet op 1 plek beschikbaar?

SharePoint-HR-portal
  • Office 365 of SharePoint 2013 Server oplossing
  • Portaalsite voor het HR beheer
  • Overzicht op aanwervingen, exit, onboarding, certificeringen, werkschema's en meer

Via de SharePoint HR portal beheert de Human Resources afdeling alle informatie over medewerkers, activiteiten rond aanwervingen en exits, prestaties van medewerkers, onboarding en veel meer.

De HR afdeling beschikt over verschillende tools waaronder het opvolgen van taken, kalenders, een 'mijn activiteiten' pagina en discussie forums. SharePoint HR biedt ook een portaal voor medewerkers waar zij onder andere personeelsinformatie, beoordelingen en gerelateerde documenten kunnen opvragen, vragen kunnen stellen en de laatste aankondigingen op vlak van personeelsbeleid kunnen lezen. Een verdere integratie met het intranet portaal is mogelijk.

Voor het onboarden en offboarden van medewerkers zijn er takenlijst templates beschikbaar in de SharePoint HR portal. Deze templates zorgen voor een consistent proces wanneer nieuwe medewerkers aangeworven worden of wanneer een medewerker de organisatie verlaat.

 

Neem nu contact op via het nummer 02/669.05.80, e-mail info@cognit.be of het contactformulier.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.