Verloopt het beheer van uw faciliteiten voornamelijk via manuele processen waardoor het opvolgen en beheren van taken moeizaam verloopt? Zijn kosten en vorderingen van uw medewerkers moeilijk meetbaar?

SharePoint facility management
  • Volledig uitgeruste applicatie voor het facilitair management
  • Beheer faciliteiten, activa, materiaal, onderhoudsaanvragen en werkorders
  • Portaalsite voor het verlenen van informatie over de faciliteiten van de organisatie alsook het indienen van service aanvragen
  • Volledige ondersteuning voor mobiele toestellen en tablets

SharePoint facility management is een portaalsite voor SharePoint Online en SharePoint 2013 Server omgevingen. Het vereenvoudigt het beheer van werkorders, aanpassingen en onderhoud. Het geeft u een overzicht over faciliteiten, activa, informatie van verkopers, tijd en kosten en linkt deze aan relevante documenten en informatie. Het aanpasbaar dashboard van de SharePoibt facility management portal helpt u uw vooruitgang te meten en door het automatiseren van aanvragen, routering van de aanvragen en de geautomatiseerde opvolging wordt een aanzienlijke tijdswinst gerealiseerd.

Via een daartoe voorziene portaalsite kunnen eindgebruikers tickets indienen en de kennisbank, documenten of links naar trainingen raadplegen. Enkele voorbeelden van tickets zijn: Herstelling en onderhoud van materiaal, voorzien van materiaal voor evenement, … Aan de portaalsite kan een e-mailadres gekoppeld worden waardoor mensen via e-mail ook tickets kunnen openen: er worden dan een geautomatiseerde emails met bevestigingen en aankondigingen verstuurd en de tickets worden automatisch (indien gewenst) naar de juiste contactpersoon verzonden in een gestandaardiseerd formaat, waardoor deze efficiënter opgevolgd kunnen worden.

De SharePoint facility management portal is vooral geschikt voor middelgrote en kleine ondernemingen (tot 500 medewerkers) en gaat verder dan traditionele oplossingen door toegang te bieden via het web, tablets en smartphones. Uw medewerkers kunnen via die weg informatie opvragen, ongeacht waar zij zich bevinden.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.