Heeft uw sales team niet overal en altijd toegang tot gegevens van klanten en prospecten?
Verloopt de samenwerking tussen uw marketing en sales afdeling ongecoördineerd?
Kan u maar moeilijk de effectiviteit van uw marketing en sales acties meten?

sharepoint crm screenshot
  • Office 365 of SharePoint 2013 Server oplossing
  • Eenvoudig en kostenefficiënt, maar erg krachtige CRM
  • Beheer de gehele levenscyclus van de klant
  • Volledige ondersteuning voor mobiel/tablet

De SharePoint CRM applicatie is een eenvoudige maar volledig uitgeruste CRM oplossing met campagne tracking, sales pipeline management en accountmanagement voor alle SharePoint omgevingen.

De SharePoint CRM is daarnaast ook een flexibele applicatie die eenvoudig is in gebruik en de bestaande functionaliteit van SharePoint ten volle benut. De applicatie biedt zo alle functionaliteiten voor het beheer van uw zakelijke relaties. Deze oplossing is voornamelijk geschikt voor KMO's die op zoek zijn naar een CRM dat eenvoudig in gebruik is, voor het ondersteunen van de marketing, sales en klantendienst.

Het integreren van externe informatie, gepersonaliseerd ontwerp en andere oplossingen op maat zijn mogelijk om een antwoord te bieden aan de specifieke vragen van uw organisatie.

Neem nu contact op via het nummer 02/669.05.80, e-mail info@cognit.be of onderstaand formulier voor vragen omtrent SharePoint CRM.

Contacteer ons voor meer info

Wenst u aanvullende informatie, een demo of vrijblijvend gesprek?
Bel ons op +32 2 669.05.80 (België) of +31 20 369 79 68 (Nederland) of gebruik onderstaand formulier om snel met ons in contact te komen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.