Cognit heeft heel wat ervaring met het opzetten van dienstenspecifieke oplossingen en het integreren van third party tools. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Dienstenspecifieke oplossingen

 • CRM

  Dankzij het SharePoint CRM heeft uw sales team altijd en overal toegang tot gegevens van klanten en prospecten. De samenwerking tussen sales en marketing verloopt efficiënter dankzij ingebouwde workflows én het management krijgt een klare kijk op de effectiviteit van de marketing en sales acties. Lees meer.

 • Document management Systeem

  Het Document Management Systeem (DMS) is een digitale opslagruimte voor documenten. Het onderscheidt zich van gewone data opslag doordat beschrijvende data kan worden toegevoegd aan de verschillende documenten, zodat deze snel terug te vinden zijn. Lees meer.

 • Facility management

  SharePoint facility management vereenvoudigt het beheer van facilliteiten, activa, materiaal, onderhoudsaanvragen en werkorders. Het is een portaalsite voor het verlenen van informatie over de faciliteiten van de organisatie en het indienen van service aanvragen. Dat kan overigens altijd en overal, want de portal biedt ondersteuning voor mobiele toestellen en tablets. Lees meer.
 • HR

  Via de SharePoint HR portal beheert de Human Resources afdeling alle informatie over medewerkers, activiteiten rond aanwervingen en exits, prestaties van medewerkers, onboarding en veel meer. Lees meer.
 • Intranet

  Het SharePoint intranet vormt uw SharePoint omgeving om tot een 'self-service' portaal voor medewerkers. De applicatie is ontworpen om uw medewerkers meer zelfvoorzienend te maken en de gewenste bedrijfsprocessen te automatiseren en verkorten. Lees meer.
 • Project management

  De SharePoint project management portal ontworpen voor organisaties die kleine tot middelgrote projecten willen beheren binnen één omgeving. Het snel opzetten van projecten, projectoverzicht en tracking van activiteiten, problemen en tijdsbesteding zijn slechts enkele mogelijkheden. Lees meer.
 • Quality management

  De SharePoint Quality Management portal is een unieke oplossing die een eenvoudig kader biedt voor het beheer van kwaliteitsprocessen zoals doelstellingen, problemen, audits en de bijbehorende acties en activiteiten (plan-do-check-act). Het is een oplossing om de kwaliteit van uw diensten en/of producten te meten en optimaliseren. Lees meer.
 • Raad van bestuur

  Via deze applicatie kunnen (onder andere) meetings ingepland worden, taken toegekend worden en aanwezigheden opgevolgd worden. Er is tevens een service systeem waar leden van het bestuur en comité ondersteuningsaanvragen kunnen indienen bij de beheerder. De status van deze aanvragen kan vervolgens via de portaalsite opgevolgd worden. Lees meer.
 • SharePoint helpdesk

  Via de SharePoint helpdesk kunnen medewerkers eenvoudig tickets indienen, waarna zij vervolgens automatisch bevestigingen en aankondigingen ontvangen. Daarnaast kunnen zij ook de kennisbank, documenten of links naar trainingen raadplegen. Lees meer.
 • SharePoint web CMS

  Het SharePoint web CMS maakt het mogelijk om een publieke website aan te maken voor uw organisatie. Alle belangrijke zaken zoals de weergave van informatie, toegangsrechten, zoekmogelijkheden, workflows en SEO factoren kunnen makkelijk beheerd worden. Het SharePoint web CMS is de ideale oplossing wanneer u een content geörienteerde website heeft en extranet functionaliteiten wilt integreren. Lees meer.

Third party integraties

 • Admin tool SPdockit

  SPdocKit is een krachtige, tijdsbesparende applicatie voor SharePoint administrators om professionele documentatie te genereren omtrent de SharePoint omgeving, rechten te beheren, omgevingen te vergelijken, misconfiguraties te herkennen en het administratie beleid op te volgen. SPdocKit bevat heel wat ingebouwde rapporten en documentatie is slechts een kwestie van enkele muisklikken. Lees meer.
 • Nintex workflows

  Nintex workflows bieden SharePoint gebruikers de mogelijkheid om workflows te maken via een intuïtieve drag-and-drop designer in de web browser. Dankzij de Nintex connectors kunnen workflows kunnen gekoppeld worden aan andere zakelijke applicaties en cloud diensten om krachtige workflow oplossingen te creëren binnen SharePoint. Lees meer.
 • Outlook integratie Harmon.ie

  Harmon.ie biedt een koppeling tussen Outlook en SharePoint, zodat uw mails en documenten automatisch bewaard worden binnen SharePoint. Lees meer.
 • SharePoint Bulk Uploader

  De SharePoint Bulk Uploader is een tool, ontwikkeld door Cognit. Met de Bulk Uploader kan u met enkele muisklikken meerdere folders en subfolders uploaden naar SharePoint én meteen de nodige metadata meegeven. De uploader controleert ook op eventuele conflicten, zodat er heel wat tijdswinst geboekt wordt bij het migreren van bestanden naar SharePoint. Lees meer.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.