Ontdek alle mogelijkheden van SharePoint

Geschreven door op 29 juli 2013

De mogelijkheden van het SharePoint platform zijn op z'n zachtst uitgedrukt nogal overweldigend. Net om die reden riep Microsoft zopas een nieuwe website in het leven, www.discoversharepoint.com.

SharePoint draait helemaal rond het vereenvoudigen van taken en het efficiënter samenwerken. Deze nieuwe website geeft eindgebruikers de mogelijkheid om alle functionaliteiten en voordelen van SharePoint te ontdekken voor verschillende business scenario's. 

 ontdek sharepoint

Ontdek verschillende SharePoint business scenario's

De kracht van SharePoint is het feit dat het inzetbaar is doorheen de hele organisatie. Wanneer medewerkers over de verschillende afdelingen gebruik maken van de mogelijkheden binnen SharePoint ontstaat een gecentraliseerd platform met een onschatbare bron aan informatie.
Doordat deze informatie centraal beschikbaar wordt gesteld kunnen medewerkers deze heel makkelijk opvragen, altijd en overal. 

Op discoverSharePoint.com worden de mogelijkheden voor verschillende afdelingen uitgelicht:

  1. HR en internal communications
  2. R&D; Productiun en Operations
  3. Sales en Marketing
  4. Finance en Accounting
  5. Legal
  6. Information Technology

SharePoint video's en richtlijnen

Bij elk onderdeel zijn handige video's en richtlijnen toegevoegd die u snel wegwijs helpen door de verschillende functies en bovendien is alle content te downloaden en delen zodat u uw collega's makkelijk toegang kan geven tot dezelfde informatie. Op die manier weet u zeker dat u allen optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van het pakket.

Naar gelang het pakket evolueert wordt de informatie op discoverSharePoint.com aangevuld, hou de website dus zeker in de gaten.

Wenst u aanvullend advies of bent u op zoek naar een partner voor de implementatie van SharePoint in uw onderneming? Neem contact op via het nummer 02/669.05.80, e-mail info@cogn-it.be of het contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.