Intranet in uw broekzak: SharePoint op uw smartphone

Geschreven door op 29 september 2016

Dankzij de SharePoint app voor iOS heeft u uw intranet altijd op zak. Blijf verbonden met de belangrijkste informatie, sites, portals en mensen op uw intranet terwijl u onderweg bent. In deze episode van Microsoft Mechanics geeft Andy Haon een demonstratie van de mobiele applicatie.

 

SharePoint app

De SharePoint app biedt een snelle toegang tot uw team sites, portalen en informatiebronnen, en biedt zelfs een overzicht van de zaken waar uw collega's momenteel aan werken. De applicatie maakt gebruik van de intelligentie van Microsoft Graph, dat machine learning inzet om relevante documenten en contacten te koppelen aan uw profiel. De mobiele applicatie voor SharePoint werkt met SharePoint Online in Office 365, SharePoint Server 2013 en 2016 on-premise en hybride omgevingen. Heeft u meerdere SharePoint accounts? De app u toe om makkelijk te switchen tussen verschillende accounts.

Sites

De sites tab neemt u naar de lijst van sites die u frequent bezoekt, en sites die u volgt. Klik op een site om recente activiteiten, bestanden, lijsten subsites, pagina's en meer te bekijken. Van hieruit is het ook mogelijk om de site te delen. Wanneer u klikt op een team site, ziet u meteen hoe de SharePoint app de site elementen snel en mooi weergeeft op uw scherm.

De SharePoint app linkt ook met andere Office apps. Wanneer u bijvoorbeeld een Office document aanklikt in het 'recente bestanden' venster wordt u meteen naar de bijbehorende Office app gestuurd. Opent u een SharePoint documentenbibliotheek binnen een team site, dan wordt u naar de OneDrive applicatie gebracht om bestanden te bekijken, delen en beheren.

SharePoint app

Links

De links tab toont sites en portalen die voor iedereen in uw organisatie zichtbaar zijn. Deze worden ingesteld door de SharePoint beheerder. Microsoft investeert sterk in responsive design om alle interfaces standaard mobiel vriendelijk te maken.

sharepoint app links

People

De people tab toont u waar colelga's momenteel aan werken. Vind collega's in uw netwerk, bekijk hun contactgegevens en bekijk met wie ze samen werken.

Sharepoint app people tab

Informatie vinden

De SharePoint app biedt de gekende, krachtige zoekfunctie die u inhoud en mensen helpt vinden doorheen uw intranet, SharePoint team sites, bedrijfsportals en de OneDrive for Business folders waartoe u toegang heeft. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven en kunnen worden gefilterd op site, bestanden en auteur. 

SharePoint app search

SharePoint app downloaden

U kan de SharePoint app voor iOS downloaden in de itunes store.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.