Houd je actuele en relevante documenten binnen handbereik met Mavention Popular Documents voor SharePoint

Geschreven door op 22 oktober 2014

Office Delve maakt het mogelijk om snel en eenvoudig relevante documenten te ontdekken. Maar hoe behoud je een overzicht van welke je documenten je al dan niet gezien hebt? 

Relevante content ontdekken met Office Delve

Microsoft maakte onlangs de release van Office Delve bekend. Delve is een applicatie binnen Office 365 die het voor gebruikers mogelijk maakt om relevante content te ontdekken. Het gebruikt hiervoor data over de gebruikersactiviteit die bijgehouden wordt door de 'Office Graph' technologie. Zo kan in kaart gebracht worden welke content het meest relevant en nuttig is voor de gebruiker en de mensen waarmee hij werkt, waarna deze content vervolgens in een handig overzicht geplaatst wordt.

Office Delve

Een nadeel van Delve is dat het momenteel geen onderscheid biedt tussen nieuwe documenten en documenten die door jou reeds gelezen werden. Het is daardoor moeilijk te achterhalen welke nieuwe content je nog moet lezen.

Behoud het overzicht over nieuwe en relevante documenten met Mavention Popular Documents

Mavention Popular Documents is een gratis app voor SharePoint die net als Delve relevante documenten weergeeft. Het verschil tussen Mavention Popular Documents en Delve is het feit dat reeds gelezen documenten uitgegrijsd worden zodat je makkelijk nieuwe en reeds gelezen documenten kan onderscheiden. Gelezen documenten die gewijzigd worden, worden opnieuw volledig zichtbaar weergegeven zodat je weet dat dit document opnieuw je aandacht verdient.

Mavention Popular Documents SharePoint

De lijst van documenten die een gebruiker te zien krijgt, is persoonlijk. De SharePoint app bewaart of verzendt geen persoonlijke informatie of informatie over de documenten die door de gebruiker bekeken werden. Alle informatie die Mavention Popular Documents verzamelt, komt vanuit Office Graph en is daardoor optimaal beveiligd zodat gebruikers enkel die bestanden zien waar zij toegang toe hebben.

Deze app maakt het mogelijk om makkelijk belangrijke content te volgen en je tijd efficiënter te besteden aan documenten die je nog niet bekeken hebt. De app is gratis te downloaden vanuit de Office Store.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.