De zorgsector is een sector met hele specifieke noden en behoeften, niet in het minst op het vlak van kwaliteitsbeheer en accreditatie. Specifieke regelgevingen zoals HIPAA maken investeringen in computersystemen, software en hun beveiliging enorm belangrijk én accreditatie dient te voldoen aan de JCI of NIAZ normen

Procedures zijn uiterst belangrijk maar deze moeten ondersteund worden door een gebruiksvriendelijk systeem dat het beheer ervan vereenvoudigt. Binnen SharePoint kan dit, conform de nodige beveiligingsmaatregelen, via een geïntegreerde workflow. Quality management binnen SharePoint biedt heel wat mogelijkheden:

  • Centraal beheer van alle procedures en instructies
  • Automatische berichtgeving aan alle betrokken partijen bij wijzigingen of nieuwe of te reviseren procedures
  • Duidelijke en visuele opvolging van de lopende processen
  • Faciliteren van interne en externe audits
  • Gebouwd op SharePoint
  • Volledige integratie met uw Intranet

Dankzij de integratie met SharePoint's documentbeheer krijgen procedureboeken en kwaliteitsdocumenten in het kader van accreditaties van JCI of NIAZ een centrale plaats in de organisatie. De uitgebreide zoekfunctie maakt het mogelijk om snel informatie terug te. Workflows en revisies met herinneringen zorgen voor geautomatiseerde goedkeuring en opvolging.

Benieuwd wat quality management en accreditatie via SharePoint allemaal voor uw organisatie kan doen? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Business case AZ DamiaanBusiness case: AZ Damiaan

Cognit integreerde bij AZ Damiaan een centraal portaal waarbij men op basis van verschillende templates procedures kan opstarten, conform de JCI accreditatie. Dankzij de templates en automatische goedkeurings- en revisie processen kunnen medewerkers sneller de juiste procedure terugvinden. In het state of the art portaal kunnen medewerkers daarbovenop nieuws, events en andere nuttige informatie bekijken.

Bekijk de case

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.