De SharePoint project management applicatie van BrightWork wordt reeds in verschillende ziekenhuizen ingezet voor project en portfolio management. Het snel opzetten van projecten, projectoverzicht en tracking van activiteiten, problemen en tijdsbesteding zijn slechts enkele mogelijkheden van de applicatie om een volledig project portfolio beheer op een makkelijke manier mogelijk te maken.

Brightwork new releaseSBrightwork is een SharePoint-project management applicatie die tal van best-practice templates en geavanceerde rapporten omvat.

BrightWork project management biedt nu takenplanning, verbeterde rapportage en ongelimiteerde projecten.

Bekijk de BrightWork demo
Of vraag uw persoonlijke demo aan

Waarom BrightWork?

Portfoliobeheer

Projectbeheer

✓ Project aanvraag management ✓ Project Management Templates
✓ Real-time Portfolio Dashboards ✓ Collaborative Toolset
✓ Resource Management ✓ Geautomatiseerde rapportage

Samenwerkingstools

Templates

✓ Team-focused Project Site ✓ Best- practice Templates
✓ Work Management Systeem ✓ Eenvoudig te configureren
✓ SharePoint platform ✓ Nederlandstalig*

Cognit is officieel BrightWork partner voor België en Nederland. Nederlandstalige templates worden door ons ter beschikking gesteld.

BrightWork project management

De Brightwork Project management portal is ontworpen zodat het team zich kan focussen op het project en niet de administratieve activiteiten errond. Project managers kunnen in één overzicht de status van verscheidene projecten zien en per project alle taken, problemen, tijdsregistraties, email correspondentie en documenten opvragen.

Teamleden op hun beurt kunnen hun taken, documenten en eventuele problemen opvolgen op één centraal dashboard. Uw ziekenhuisdirectie heeft directe inzichten over de lopende projecten met KPI's voor kosten, budget, tijd, enz. Hierdoor kan er sneller bijgestuurd worden. Tevens is het mogelijk om projecten niet alleen dienstgerelateerd te groeperen maar ook thema gerelateerd zoals "Accreditatie" of "Nieuwbouw".

Cogn-IT is Brightwork partner. Onze ervaren medewerkers kunnen de Brightwork Project Management voor u implementeren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of demonstratie.

case-azdelta

Lees de business case: Projectmanagement bij AZ Delta.

Bij AZ Delta, een van de grootste algemene ziekenhuizen in België, liet de nood aan een beter gestructureerd projectbeheer zich steeds sterker voelen. Omdat SharePoint al bekend was binnen de ziekenhuismuren, viel hun oog op BrightWork, een op SharePoint gebaseerde project- en portfoliomanagementoplossing. Cognit zorgde voor een vlekkeloze implementatie.

 

Download de business case

 

Of lees meer over de mogelijkheden van BrightWork projectmanagement.

Screenshots

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.