Digitaal werken in de zorg
Top Right Image

In de zorgsector is tijd van levensbelang. Cognit helpt zorginstellingen, in de zorgpraktijk en achter de schermen, meer tijd winnen. Met SharePoint-oplossingen die informatiestromen en processen efficiënter maken en vereenvoudigen. Zo wordt digitaal werken in de zorg een stuk makkelijker.

Als zorginstelling wilt u kwalitatieve zorg verlenen en de patiënt centraal stellen. Daar wordt hard aan gewerkt, in de zorgpraktijk en achter de schermen. U wilt bijvoorbeeld accreditaties en certificeringen behalen en behouden, personeel opleiden en tijd besparen. Cognit helpt daarbij. Met SharePoint-oplossingen die administratieve processen verenvoudigen, informatiestromen ordenen en inzichteliijk maken en online leermodules voor personeel. Zo wordt uw organisatie sneller en efficiënter en houdt u meer tijd over voor zorg.

Digitaal werken in de zorg

Met SharePoint kunt u verschillende bestanden op één plek raadplegen en handig informatie bundelen. Dankzij de krachtige zoekfunctie vindt u snel de juiste informatie. Zoals de meest actuele procedures of up-to-date medicijninformatie. SharePoint maakt daarnaast samenwerken makkelijker. U kunt samenwerken aan documenten, taken uitdelen en notificaties instellen. Bijvoorbeeld wanneer goedkeuring is vereist. Zo helpt Cognit uw processen vereenvoudigen en versnellen.

Keurmerken & Kwaliteitsbeheer

Kwalitatieve zorg betekent voortdurend de kwaliteit van zorg monitoren. En, waar nodig, verbeterpunten doorvoeren. Het verkrijgen van een accreditatie van JCI of NIAZ is een goed begin. Om de accreditatie te behalen en te behouden moet uw informatievoorziening op orde zijn. Cognit helpt SharePoint daarop inrichten. Alle documenten staan handig geordend op een plek, met een heldere en efficiënte workflow. Op die manier kunt u makkelijk de voortgang bewaken en weten u en uw collega’s precies welke actiepunten open staan.

E-Learning in de zorgpraktijk

Met SharePoint is ook e-learning binnen handbereik. Cognit helpt leermodules aanbieden en leertrajecten documenteren. Zo kunnen medewerkers makkelijk online leren, waar en wanneer zij willen; thuis, in de trein of vanuit het ziekenhuis. De gebruiksvriendelijkheid van SharePoint helpt bovendien bij het promoten van digitaal werken in de zorg. Dankzij de e-learningmodules versterken uw medewerkers hun kennis en raken zij vertrouwd met digitaal werken.

Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de onderzoeksresultaten? Schrijf u in voor de COGNIT HEALTHCARE NIEUWSBRIEF. U ontvangt het onderzoeksrapport over digitaal werken in de zorgsector, handige checklists en slimme tips & tricks. Ook ontvangt u een uitnodiging voor onze regionale inspiratiesessies, waarin u samen met andere zorgprofessionals ervaringen kunt delen. Bovendien laten wij dan zien hoe u met Sharepoint snel prioriteiten kunt aanpakken.

INSCHRIJVEN

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.

 

Enkele van onze tevreden klanten

  • soprimat-logo
  • kennisplein
  • LogoAzDamiaan
  • zna-logo
  • azDelta
  • fairtrade
  • jyz-logo
  • OLV