Wat betekent Microsoft Dynamics CRM voor marketeers?

Geschreven door op 10 september 2014

dynamics CRM marketingAls marketeer is het uw doel om een geweldige klantervaring te bieden doorheen alle marketing kanalen. Tegelijkertijd moet u ook de impact begrijpen van uw marketing investeringen. Microsoft Dynamics Marketing helpt u naar meer resultaat door campagnes strategischer te plannen en efficiënter te voeren over verschillende kanalen. Daarbovenop heeft u de mogelijkheid om de impact van uw marketing investeringen in real time te meten. Het beheren en optimaliseren van de marketing en sales funnel is nu mogelijk met een enkele geïntegreerde oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM en Dynamics Marketing.

Klanten engagement

Breng gerichte content naar uw prospects via multi-channel, multi-stage campagnes. Gedragsgegevens van uw prospects en krachtige analytische gegevens helpen u te begrijpen hoe uw merk ervaren wordt en waar uw klanten precies naar op zoek zijn. Op die manier kan u efficiënter plannen en hen bereiken via hun favoriete kanalen met de juiste boodschap, op het juiste tijdstip, met minder complexe campagnes. U kan uw aandacht richten op het leveren van indrukwekkende geschaalde klantervaringen.

Bouw uw pipeline op

De marketingmogelijkheden van Dynamics CRM helpen u de samenwerking tussen uw team en organisaties die zich bezighouden met uw merk, inhoud en evenementen verbeteren, om ervoor te zorgen dat uw ideeën overeenkomen en u flexibel blijft.

Automatiseer de lead kwalificatie en bezorg sterke leads in real time aan het sales team. Gedragsgegevens, geautomatiseerde lead scoring en lead sharing zorgen voor meer leads voor het sales team. En niet zomaar leads; sterke leads die u helpen om deals sneller af te sluiten en meer omzet te genereren.

Demonstreer de impact

Monitor uw zichtbaarheid op sociale media als Twitter, Facebook en Youtube. Meet de resultaten van uw pipeline en inkomsten over elke marketing investering. Marketing analytics en geavanceerde BI (Business Intelligence) hulpmiddelen geven u een goed zicht op de marketing ROI door de impact van verschillende campagnes en kanalen in kaart te brengen. Gebruik populariteitsgrafiken en trends om toekomstige investeringen te bepalen en transformeer marketing zo van een kostenpost tot een groeikans.

Voordelen voor de marketeer

  • Hogere conversieratio
  • Meer gepersonaliseerde berichten
  • Zicht op de impact van elke campagne op de pipeline en inkomsten
  • Beheer traditionele en digitale campagnes
  • Sneller en efficiënter verloop door de marketing funnel
  • Meet de performantie van uw asssets en de echte ROI van uw inspanningen
  • Betere inzichten in de performantie van de marketing en sales pipeline
  • Beheer uw uitgaven van uw verschillende marketing campagnes
  • Begrijp de acquisitiekost per kanaal

Vragen over Dynamics CRM? Neem nu contact op via het nummer 02/669.05.80, e-mail info@cogn-it.be of het contactformulier

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.