Microsoft Dynamics CRM of Sugar CRM?

Geschreven door op 02 december 2013

Bent u op zoek bent naar een CRM oplossing? Dynamics CRM, SugarCRM of een andere? Dan heeft u vast al verschillende sites bezocht in de hoop de nodige informatie te vinden. Meestal werkt de overvloed aan informatie echter alleen maar meer verwarrend.

dynamics CRM of SugarCRM?Vorige week schreven we reeds een post over de evolutie van Microsoft Dynamics CRM en Salesforce, vandaag vertellen we waarom wij, als CRM specialisten, kiezen voor Dynamics CRM boven SugarCRM. Wellicht kan deze informatie ook u helpen in uw beslissing voor het juiste CRM voor uw noden.

Aangezien we zelf Dynamics CRM implementaties verzorgen zal het u niet verbazen dat we dit systeem verkiezen boven enig ander CRM. Toch moet u weten dat Cogn-it voorafgaand heel wat onderzoek heeft gedaan naar de verschillende populaire systemen die we vandaag kennen. De keuze voor Dynamics werd heel bewust genomen, met het oog op het helpen van zoveel mogelijk organisaties.

Waarom wij Dynamics CRM verkiezen boven SugarCRM

Beide CRM systemen bieden zowel een online als offline (on premise) oplossing. Dit hoeft dus alvast niet mee te spelen in uw beslissing.

Wanneer we de overige features van beide systemen gaan bekijken zien we ook weinig verschillen.  U kan bijvoorbeeld sales activiteiten en geschiedenis voor specifieke accounts bekijken en campagnes beheren en analyseren in de toekomst. Waarom dan toch kiezen voor Microsoft Dynamics CRM in plaats van SugarCRM?

Aangezien Dynamics CRM onderdeel is van de productlijn van Microsoft, zijn het dashboard en functies gelijkaardig aan andere Microsoft producten. Dit zorgt bij de gebruikers voor een snellere adaptatie dan bij andere CRM's als Sugar CRM. Dit betekent dat u als onderneming minder tijd en geld zal spenderen aan opleiding.

Microsoft CRM valt ook naadloos te integreren met andere Microsoft producten waardoor u eenvoudig kan schakelen tussen uw CRM, Microsoft Office en uw ERP oplossing.

Eén voordeel dat Sugar CRM biedt is de mogelijkheid om het pakket rechtstreeks aan te kopen vanaf hun website zonder enige implementatie. Dit betekent echter ook dat alle training en aanpassingen (als die mogelijk zijn) uw verantwoordelijkheid worden. Microsoft Dynamics CRM wordt verkocht, geïmplementeerd, ondersteund en aangepast door Microsoft partners zoals Cogn-it.

Zorg ervoor dat uw marketing, sales en klanten dienst optimaal samenwerken om uw onderneming te laten groeien. Neem contact met ons op voor uw specifieke vragen omtrent Microsoft Dynamics CRM.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.