Koppel uw marketing met Microsoft Dynamics CRM

Geschreven door op 23 september 2013

Informatie tussen uw marketing en sales team moet efficiënt, snel en duidelijk gedeeld kunnen worden, wilt u geen interessante leads en klanten missen. Bestaande CRM pakketten bieden echter slechts beperkte mogelijkheden om klantengegevens te verrijken met resultaten uit marketing inspanningen.

Hoe waardevol zou het voor uw marketing en sales medewerkers zijn mocht u niet enkel mailings kunnen versturen vanuit Dynamics CRM, maar uw volledige digitale marketing vanuit uw CRM kunnen opzetten en beheren?

 

Clickdimensions biedt een gecertifieerde Dynamics CRM koppeling waarmee u de volledige controle heeft over uw marketingkanalen en materiaal. Het genereren van e-mails die direct gelinkt zijn aan uw klanten, contacten, marketinglijsten en bezoekers van uw website is daar slechts 1 onderdeel van.

 

 

Microsoft Dynamics CRM add-on

e-mailing

clickdimensions dynamics crm

Via de Clickdimensions add-on kan u bepaalde contacten mailen of zelfs bulk mails versturen naar grote groepen. Aan deze mails kan u zelfs dynamische informatie toevoegen, bijvoorbeeld specifieke inhoud per doelgroep.

De e-mail editor is uitgebreid en eenvoudig in gebruik en biedt integratie met social share knoppen voor twitter en facebook. Ook de resultaten van uw mailings kan u grondig monitoren met ingebouwde features als A/B testing en Google Analytics integratie.

sms-marketing

Verstuur sms berichten in bulk naar de nummers die gekoppeld zijn aan uw lead- of klantengegevens, net als de email berichten kan u ook uw sms berichten personaliseren. Bij elke verzonden sms wordt er een activity record aangemaakt zodat elk contactmoment geregistreerd wordt.

formulieren

Formulieren zijn 1 van de manieren om de interactie met uw websitebezoekers aan te gaan. Met deze add-on kan u formulieren aanmaken voor uw website. Wanneer een bezoeker een formulier heeft ingevuld dan wordt er automatisch een antwoord verstuurd. De aanvraag zelf wordt naar de juiste medewerker binnen uw bedrijf verzonden.

Verstuurt u nieuwsbrieven? Uitgebreide mogelijkheden geven uw bezoekers de kans om te kiezen over welke onderwerpen zij al dan niet mails willen ontvangen. Al deze informatie wordt automatisch opgeslagen binnen Dynamics CRM.

webtracking

Webtracking laat u toe om te zien wie uw website bezoekt en in welke pagina's zij geïnteresseerd zijn. De add-on tracht van elke bezoeker te achterhalen van welk bedrijf of organisatie zij afkomstig zijn en rapporteert deze informatie in het marketing dashboard.
Wanneer een bezoeker zich identificeert door het invullen van een formulier of aanklikken van een link in een marketing email, zal al zijn of haar eerdere browser activiteit gekoppeld worden aan de data in de CRM.

Zulke informatie is uiterst kostbaar wanneer u bijvoorbeeld een openingsgesprek met een potentiële klant gaat voorbereiden.

vragenlijsten

Door middel van de clickdimensions add-on kan u enquêtes en vragenlijsten, bijvoorbeeld vanaf uw website, koppelen aan Dynamics CRM. De vragenlijsten zijn eenvoudig op te maken via een 'drag and drop' interface.
Alle informatie die een bezoeker of klant achterlaat wordt automatisch gekoppeld aan de reeds beschikbare records zodat u hem op een persoonlijke manier kan benaderen.

Heeft u vragen omtrent uw Microsoft Dynamics CRM installatie? Contacteer ons via 02/669.05.80, e-mail info@cogn-it.be of het contactformulier

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.