makkelijker bestanden delen met partners?

Geschreven door op 29 april 2013

Cogn-it is gespecialiseerd in het bedenken en uitwerken van coöperatieve oplossigen voor organisaties. Zo optimaliseerden wij bijvoorbeeld reeds de samenwerking binnen een hospitalengroep in Antwerpen.

Om een vlotte coördinatie en communicatie te garanderen werd geopteerd om dit vanuit 1 centraal punt te organiseren, waarbij alle contactpersonen de benodigde bestanden online konden raadplegen, ophalen en bewerken. Op die manier beschikten alle betrokken partijen over de correcte bestanden en gingen cruciale bestanden niet meer verloren. bestaande systemen waarmee dit bewerkstelligd werd hadden echter 1 tekortkoming waar vele projectbeheerders nood aan hadden; het was onvoldoende mogelijk om bepaalde rechten toe te kennen aan de gebruikers.

Om die reden werd een nieuw project gestart: projectbeheerder.be. Het grote verschil met de bestaande systemen is de mogelijkheid om een uitgebreide rechtenstructuur in te stellen, waardoor bepaalde bestanden enkel bekeken en bewerkt kunnen worden door gebruikers die daar de toestemming voor hebben. Dit vergroot voor de gebruikers de transparantie en zorgt ervoor dat gevoelige informatie enkel opgevraagd kan worden door de juiste gebruikers. Dankzij een uitgebreide rapportering kan u, als beheerder, perfect monitoren welke wijzigingen gebruikers gedaan hebben aan bepaalde bestanden.

Vraag nu uw gratis account aan

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.