SPdocKit is een krachtige, tijdsbesparende applicatie voor SharePoint administrators om professionele documentatie te genereren omtrent de SharePoint omgeving, rechten te beheren, omgevingen te vergelijken, misconfiguraties te herkennen en het administratie beleid op te volgen. SPdocKit bevat heel wat ingebouwde rapporten en documentatie is slechts een kwestie van enkele muisklikken.

Enkele mogelijkheden van SPdocKit:

  • Genereer SharePoint documentatie: elke administrator moet, om een gezonde en goed functionerende SharePoint omgeving te verzekeren, over een duidelijke documentatie beschikken met alle instellingen van de SharePoint omgeving, het systeem en de configuratie. SPdocKit bespaart u uren aan tijd om deze data manueel te kopiëren, door automatisch professionele documentatie te creëren in enkele muisklikken. Deze documenten bevatten de volledige configuratie en kunnen geëxporteerd worden als PDF, Word of Excell bestand.

  • Analyseer SharePoint rechten: SharePoint rechten kunnen in SPdocKit in real-time bekeken worden. Er kan een geschiedenis worden bijgehouden van alle rechten zodat alle wijzigingen over verloop van tijd inzichtelijk blijven. Daarnaast geven de ingebouwde rapporten inzicht in welke sites, lijsten en bibliotheken unieke rechten hebben, welke hiërarchie er gehanteerd wordt enzoverder.

  • Beheer SharePoint rechten: SPdocKit laat toe om alle gebruikers, groepen en site rechten te beheren in een gezamelijke interface met toegang tot alle beheer mogelijkheden. De eenvoudige wizard biedt de mogelijkheid om individuele gebruikersrechten toe te staan, bewerken, clonen, overzetten of verwijderen. Ook groepen zijn eenvoudig te beheren - admins kunnen leden beheren en groepen aanmaken, bewerken, hernoemen of verwijderen. Verder kan de rechtenstructuur aangepast worden en kunnen site collection admins beheerd worden.

  • SharePoint configuratie audit: het beheer van de honderden verschillende configuraties voor web applicaties, site collections, service applicaties en andere componenten kan een hele uitdaging zijn. SPdocKit biedt ingebouwde rapporten die gebaseerd zijn op best practices van de SharePoint community. Deze rapporten kunnen verder naar wens aangepast worden en kunnen geëxporteerd worden als Word document.

  • Volg wijzigingen op: de ingebouwde snapshot functie laat toe om periodieke snapshots te maken van de configuratie-instellingen van de SharePoint omgeving, om zo eenvoudig wijzigngen te vergelijken. Snapshots kunnen manueel genomen worden, wanneer u dat wil, of er kunnen automatische snapshots ingepland worden. Vergelijk verschillende SharePoint omgevingen, wijzigingen van instellingen binnen een SharePoint omgeving, en verschillende web applicaties, site collections, rechten en web.config bestanden.

SPdocKit compare-farms

SPdocKit rechten

SPdocKit rule-wizard

SPdocKit rechtenbeheer

SPdocKit monitoring-uls

SPdocKit best-practices

Een vraag over SPdocKit? Contacteer ons via +32 (0)2 669 05 80

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.