Cognit verbetert de samenwerking binnen en buiten uw organisatie door collaboratie-oplossingen te integreren met uw organisatie.

Klik hier voor Healthcare oplossingen

WAT IS SHAREPOINT NU EXACT?

De integratie van collaboratiesoftware gaat veel verder dan enkel het technische aspect. Het succes van een implementatie is namelijk afhankelijk van de adoptatie van het systeem door uw medewerkers.

SharePoint 2013 on tablet home02

Bent u op zoek naar een partner met jarenlange ervaring binnen verschillende markten, die oplossingen op maat kan bieden en de nodige aandacht geeft aan de eindgebruikers van het systeem? Kies dan net als vele andere ondernemingen (kleine KMO's tot grote ondernemingen) voor Cognit. Enkele van onze SharePoint oplossingen:

 • Portal: een online omgeving voor het efficiënt delen van informatie
 • Document management: voor een overzichtelijke documentenstroom
 • Workflows: voor het automatiseren van bedrijfsprocessen
 • Business intelligence: voor meer inzicht in uw data
 • Web sites: voor uw online aanwezigheid

Bent u benieuwd hoe u SharePoint en Office 365 optimaal kan inzetten voor uw onderneming voor een maximaal rendement en tijdswinst? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND!

Heeft u een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij.

 
 • We beschikken nu over een totaaloverzicht van onze projecten, wat een veel efficiëntere en transparantere opvolging mogelijk maakt.

  An Degroote - Projectbeheerder, AZ Delta
 • Samen met Cognit werden de eerste stappen rond masterdata gezet. Door de integratie van data uit o.a.  SAP, Active Directory, OmniTracker & UltrAgenda konden onze business processen gedigitaliseerd en geoptimaliseerd worden

  Viki Broes - ZNA - Ziekenhuis Netwerk Antwerpen