Document management

Meer efficiëntie en productiviteit

Optimaliseer uw informatiestromen

We worstelen allemaal met de hoeveelheid informatie die organisaties produceren. 

Documenten, e-mails, databases, foto’s, video’s, webpagina’s en meer worden dagelijks gecreëerd en gedeeld. Deze informatie wordt vaak opgeslagen op diverse plaatsen zoals fileservers, lokale harddisks, NAS schijven en USB-sticks. 

Door al deze data centraal te beheren en te verrijken met informatie als auteur, klant, categorie, omschrijving kan u de efficiëntie en productiviteit in uw organisatie aanzienlijk verhogen en de informatiestromen optimaliseren.

win

3 redenen om te investeren in document management

Documentbeheer met Microsoft SharePoint

Met SharePoint beheert u documenten, metadata (data over de data), procedures en andere bedrijfsinformatie in één centraal platform.

SharePoint omvat alle kerneigenschappen van een traditioneel content management met daarenboven sociale interactiemogelijkheden, workflows en een bijzonder krachtige zoekmotor.

Dit alles samen zorgt ervoor dat u al uw documenten snel terugvindt en dat ze toegankelijk zijn waar u zich ook bevindt.

“Het belangrijkste van al: jullie leefden zich in in onze situatie, waardoor er ook voor ons aspecten boven kwamen waar ik zelf nog niet aan had gedacht”

Debbie L’Homme | Communications and event coördinator, Stichting Delacroix

De mogelijkheden van document management
voor uw organisatie ontdekken?