Applicaties op maat

100% aangepast aan uw noden

Moderne applicaties op maat van uw organisatie

Om succesvol te ondernemen heb je een flexibele en schaalbare IT omgeving nodig, dat geldt zeker voor al je bedrijfsapplicaties. Niet alleen voor infrastructuur is Cloud de nieuwe norm. Ook voor applicaties is Cloud de nieuwe norm. 

Nu is geen enkele organisatie hetzelfde. Het is dan ook maar logisch dat applicaties volledig aangepast zijn aan de noden en behoeften van uw organisatie en dat niet 100% overeenkomen met die in een andere organisatie. 

Dankzij Cloud applicaties kan u vandaag kiezen voor oplossingen die voor 80% voldoen aan uw behoeften. De overige 20% zijn snel en flexibel aan te passen. 

Of het nu gaat om Powerapps op maat, .Net developmentkoppelingen met standaardpakketten of maatontwikkeling in Microsoft office, samen creëren we applicaties die u tijd besparen en uw productiviteit verhogen. 

check

3 voordelen van applicaties op maat

Hoe kan u applicaties op maat implementeren?

Het implementeren van applicaties kan in de vorm van projectwerk of via flexistaffing. 

We volgen bij in het eerste geval een uniforme en flexibele projectaanpak met meetbare targets, zelfs voor de kleinere projecten. We evalueren samen het project en sturen bij waar nodig. Cognit steunt voor zijn projecten op een ‘Lean’-methodologie. 

Via de Cognit FlexiStaffing komt een business expert één of meerdere dagen per week of per maand bij u langs voor de ontwikkeling van uw applicatie. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u begeleiding nodig hebt.  

Zo kunnen we ontwikkelen op uw tempo en bespaart u op onnodige kosten. 

“Het resultaat van deze koppeling is een overkoepelende zoekfunctie over SharePoint Online en iProva. Als we nu iets opzoeken, zoekt het systeem automatisch binnen iProva en Intranet. Het intranet is nu ook een overzichtelijke inkomhal waar je dankzij handige snelkoppelingen onmiddellijk tussen verschillende programma’s kan schakelen.”

Erik Van Tricht | Teamleider Systeembeheer H.-Hartziekenhuis Lier

De mogelijke oplossingen voor uw organisatie bespreken?